Dejavnost

Produkti našega podjetja so iz lesa in lesnih tvoriv, imajo zeleni predznak, saj se jih da ponovno uporabiti in reciklirati, kar vpliva na opazne izboljšave na področju vplivov na okolje: predvsem pa podaljšan življenjski cikel produktov, zmanjšanje okoljskih vplivov potrošnje in zmanjševanje količine odpadnega lesa, kar pa tudi pozitivno vplivala na izzive Industrije 5.0 po zmanjšanju porabe surovin in energije ob izdelavi in uporabi izdelkov, procesov in storitev.

Izdelavo vsakega kosa pohištva skrbno načrtujemo in projektiramo. Skupaj z vami bomo našli najboljše rešitve, ki bodo zadovoljile vas kot vašega končnega kupca. Zagotavljamo vam zadovoljstvo s ponujenimi storitvami in cenami. Naša ekipa poskrbi za vsak detajl in odlično celostno podobo.

Naša proizvodnja je usmerjena v izdelavo kvalitetnih izdelkov, ki navdušijo vsakega uporabnika. Izdelujemo spalnice, otroške sobe, kuhinje, kopalnice in še veliko različnih elementov iz lesa in lesnih tvoriv. Imamo moderno proizvodnjo z  izkušenimi zaposlenimi, ki lahko v hitrem času izdelajo  veliko količino naročenih izdelkov. Nudimo tudi logistiko za natovarjanje, lahko pa uredimo tudi celoten prevoz vaših naročenih izdelkov.